Minilening bij saldodipje PDF Afdrukken E-mail

saldodipje

Saldodipje.nl

Als je op zoek bent naar een minikrediet of flitslening, dan kun je kiezen uit een groot aantal aanbieders. Zo kun je bijvoorbeeld ook terecht bij Salodipje.nl. Deze website met service op het gebied van minileningen is ge´nitieerd door Ferratum. Dit bedrijf heeft al een lange geschiedenis op het gebied van het verstrekken van kleine leningen en noemt zichzelf met trots Europees marktleider in de verstrekking van minikredieten. Om voort te borduren op dat succes is de website Saldodipje.nl ontwikkeld, waar iedereen terecht kan voor het lenen van kleine bedragen. Als uiteraard aan de voorwaarden is voldaan.

Voorwaarden minilening Saldodipje.nl

Je kunt een kleine lening aanvragen bij Saldodipje als je een leeftijd hebt tussen de 21 jaar en de 70 jaar en handelingsbekwaam bent. De dienstverlening van Saldodipje.nl is bovendien alleen gericht op natuurlijke personen. Je moet ook over een vaste woonplaats in Nederland beschikken om een aanvraag te kunnen indienen voor een minikrediet bij Saldodipje.nl.

Saldodipje minilening 1500 euroSaldodipje.nl. De inschrijving zelf verplicht je namelijk tot niets, maar biedt je wel veel gebruiksgemak op het moment dat je geld nodig hebt. Na de inschrijving wordt je leeftijd gecontroleerd en zullen je gegevens ook via een kredietinformatiebureau gecontroleerd worden. Als voldaan wordt aan de voorwaarden, kan het account worden aangemaakt en ontvang je een klantenpas en een persoonlijke pincode, die je nodig hebt voor de daadwerkelijke aanvraag van een minilening.

Minilening van 50 euro tot 500 euro aanvragen

Saldodipje.nl biedt de mogelijkheid om 50euro tot 500 euro aan te vragen, zodra je over een pincode en klantenpas beschikt. Je kunt voor het aanvragen van een klein bedrag online inloggen met je mobiele nummer en je pincode, maar het ook mogelijk om een sms te verzenden met je pincode. Bij de aanvraag van het minikrediet, kleine lening, dien je uiteraard het bedrag aan te geven en zul je ook een keuze moeten maken tussen de looptijd van vijftien dagen of looptijd van dertig dagen bij bedragen vanaf 100 euro. Voor het lenen van een bedrag van 50 euro geldt dat de looptijd op vijftien dagen wordt gesteld. Nadat Saldodipje.nl de opdrachtbevestiging voor het minikrediet heeft ontvangen, zal het geld meteen op je bankrekening worden gestort. Als de aanvraag tenminste is binnengekomen op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur of op zaterdagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur is ontvangen. In alle andere gevallen kan het een werkdag duren voordat het geld gestort wordt. De snelheid waarmee je het geld ontvangt is overigens wel afhankelijk van de snelheid van je eigen bank, dus daar moet je wel rekening mee houden.


Saldodipje lenen

Kosten van de minilening bij Saldodipje.nl

Aan het ontvangen van een minilening zijn kosten verbonden. De kosten van het minikrediet bij Saldodipje.nl zijn overzichtelijk weergegeven in een overzicht.
In 2009 betaalde je voor een lening van 100 euro 20 euro behandelingskosten, bestaande uit kapitaal dekking, administratie en kosten voor de spoed overboeking.
Tegenwoordig worden de zaken via Ferratum geregeld en gelden net als bij hun de vastgestelde rentepercentages, welke momenteel op een percentage van 14,9% staan. Zo verschillen de vergoedingen voor een minikrediet van 100,- Euro tot 800,- Euro, van 0,61 euro tot 14,70 Euroclick tracking


The post Minilening bij saldodipje appeared first on Geld Lenen.

Read more: Minilening bij saldodipje

 

copyright ┬ę 2013 Krediet en Lening Online: Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening voor Verbouwing, Auto, Motor, Camper, Caravan, Boot. www geld lenen Financiering. Sitemap